Privacy

NBK B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens alleen om aan de diensten, waar je om gevraagd hebt, te kunnen voldoen, zoals een offerteaanvraag.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

NBK kan persoonsgegevens over jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van NBK B.V., en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan NBK B.V. verstrekt. NBK  B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Je voor- en achternaam
  • Je adresgegevens
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres
  • Je IP-adres

Waarom NBK B.V. gegevens nodig heeft

NBK B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daarom verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien dat de voorkeur heeft. Daarnaast kan NBK B.V. jouw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jouw gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit een dienstverlening.

Hoelang NBK B.V. gegevens bewaart

NBK B.V. bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is voor het verlenen van diensten. Met deze informatie kunnen we onze dienstverlening verbetering en daarbij beter voldoen aan jouw behoeften en wensen. De geldende wetgeving verplicht ons om gegevens voor langere tijd te bewaren . Deze wetgeving en bewaarplicht dient o.a. om fraude te voorkomen.

De bewaartermijn voor informatie m.b.t. transacties in het kader van goederenverkeer is drie jaar (artikel 51 DWU). De fiscale bewaarplicht voor bedrijven is zeven jaar (artikel 52 AWR).

Delen met anderen

NBK B.V. verstrekt jouw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor het uitvoeren van de dienstverlening. Denk hierbij aan transporteurs, rederijen, of andere (logistiek) dienstverleners. Ook kan er sprake zijn van een wettelijke verplichting om data te delen met overheidsinstanties zoals de Douane en Belastingdienst. Voor vragen of een verzoek om gegevens te laten verwijderen kan je mailen naar info@nbkbv.com.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van NBK B.V. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van jouw computer, het tijdstip van opvragen en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. NBK B.V. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Voor het verbeteren van de website maakt NBK B.V. gebruik van Google Analytics. De data die wordt verzameld is eigendom van NBK B.V.  Zie voor meer informatie het privacy beleid van Google.

Cookies

 NBK B.V. gebruikt cookies om nbkbv.com te verbeteren. Bij het bezoeken van deze website, kunnen we cookies gebruiken om anonieme informatie te verzamelen. Deze cookies bevatten nooit persoonlijke informatie, zoals je naam of e-mailadres.

Wanneer je verder navigeert dan de homepage van deze website gaan wij ervan uit dat je de cookies accepteert en ons toestemming verleent voor het plaatsen van cookies en die van derden.

Zie voor meer informatie ons cookie-statement.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@nbkbv.com. NBK B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Beveiligen

NBK B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van NBK B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door NBK B.V. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met NBK B.V. op via info@nbkbv.com.

nbkbv.com is een website van NBK B.V.

Vragen of klachten?

Voor vragen of klachten m.b.t. privacy is NBK B.V. als volgt te bereiken:

Postadres: Malledijk 3N, 3208 LA, Spijkenisse

Vestigingsadres: Malledijk 3N, 3208 LA, Spijkenisse

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 28073071

Telefoon: +31 181 650 480

E-mailadres: info@nbkbv.com

Indien je niet tevreden bent kan je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.