Cookie preferences
SettingsI agree

Sales en Marketing medewerker
Spijkenisse
Apply

Stuur jouw CV naar pz@nbkbv.com

Sales en Marketing medewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische rol waarbij je jouw sales, communicatie en marketing skills kan combineren in de logistieke sector? Dan hebben wij dé perfecte vacature voor jou!

 

Wij zijn een groeiend logistiek bedrijf dat op zoek is naar een energieke en gedreven Sales, Communicatie en Marketing medewerker die ons team komt versterken. 

Wat ga je doen als sales/marketing medewerker?

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor een breed scala aan taken binnen onze organisatie. Zo ben jij onder andere verantwoordelijk voor het binnenhalen van new business en het onderhouden van klantrelaties door middel van relatiebeheer. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor het bespreken van tariferingen met onze klanten.

 

Verder beheer jij de content agenda voor onze social media kanalen en ben jij verantwoordelijk voor de teksten en vormgeving van onze website. Ook ben jij verantwoordelijk voor het uitkiezen van passende geschenken voor bijvoorbeeld jubilea, verjaardagen, uit-dienst tredingen, kerst, sinterklaas en langdurige absentie. Jij zorgt ervoor dat onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en dat dit op de juiste manier wordt gecommuniceerd.

 

Kort samengevat: Je bent zowel verantwoordelijk voor de interne als externe communicatie en weet als geen andere hoe je mensen enthousiast maakt.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt het vermogen om op juiste wijze te anticiperen in een dynamische omgeving;
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent flexibel ingesteld;
  • Je bent minimaal in het bezit van een MBO niveau 4 diploma met een logistieke achtergrond;
  • Je bent commercieel ingesteld en weet kansen goed te benutten;
  • Je bent creatief
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Je bent een leuke collega!

Wat mag je van ons verwachten?

 Bij dit alles word je uiteraard beloond met een eerlijk salaris, wat past bij jouw kennis en ervaring. Je ontvangt 25 vakantiedagen, reiskosten en een pensioenregeling. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. NBK biedt je een werkplek waar je jezelf kan zijn en waar je ideeën opgepakt worden. We houden jouw kennis en kunde graag up to date met trainingen en opleidingen. Wil je doorgroeien, dan kan dat zeker bij NBK, bij ons sta je aan het roer van je eigen carrière! Last but not least: bij NBK ga je aan de slag in een gezond en groeiend bedrijf waar een ‘familie gevoel’ overheerst met hele leuke collega’s!


Welk contract krijg je? Je krijgt een contract van 12 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.


Waar kom je te werken? NBK is opgericht in 1919 en is een jonge, vooral dynamische logistiek dienstverlener uit de Rotterdamse haven. NBK is gespecialiseerd in het vervoeren en opslaan van gevaarlijke stoffen en accijnsgoederen. Dit doen wij dan ook allemaal met eigen middelen!

Naast de logistieke dienstverlening bieden wij aanvullende diensten aan zoals het opstellen van douane- aangiften, Fiscale Vertegenwoordiging en geven wij trainingen op het gebied van gevaarlijke stoffen, douane, fiscaal en intellectueel eigendom. Ons hoofddoel is het ontzorgen van de logistieke vraag van onze klant. Samen met jou gaan wij deze uitdaging iedere dag aan!

Meer info over NBK vind je op: https://www.nbkbv.com/nl/over-ons/

Is de baan Sales/Marketing bij NBK iets voor jou of wil je meer weten over de functie? 

Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken.

Wil je direct solliciteren, mail dan je C.V. en een korte motivatie waarom jij denkt dat deze baan geknipt is voor jou. Je zal zo spoedig mogelijk een reactie op je vraag of sollicitatie ontvangen!

* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd

 

Back to overview