Cookie preferences
SettingsI agree

Expediteur
Spijkenisse
40 hours
Apply

Stuur jouw CV naar pz@nbkbv.com

Expediteur

Krijg jij energie van tevreden klanten en kan jij (complexe) zendingen van a tot z verzorgen? Ben je op zoek naar een leuke, dynamische en uitdagende functie waarin je de vrijheid krijgt om je eigen rol vorm te geven? Lees dan nu verder!

Wat ga je doen als Expediteur? 

Als Expediteur bij NBK bewaak je het gehele logistieke (import en export) proces en zorg je voor een correcte afhandeling van de zendingen en de daar bijhorende documentatie in opdracht van onze klanten. Je bent daarmee verantwoordelijk voor de operationele en administratieve afhandeling van import- en exportzendingen van zowel weg-, water- en lucht transport. Denk hierbij aan het zoeken naar de meest efficiënte oplossingen voor zendingen, het verzorgen van op- en overslag, het ompakken van goederen, het up-to-date houden en afhandelen van dossiers etc.

Tevens ben je als Expediteur verantwoordelijk voor het opmaken, controleren en versturen van de juiste transport- en douane documentatie en verzorg je samen met de assistent expediteurs onze (top!) services. Je bent proactief bezig met het onderhouden van contact met klanten en leveranciers met betrekking tot offertes en tarieven, lopende transportopdrachten en eventuele problemen en/of klachten. En je draagt zorg voor de juiste uitvoering van de standard operating procedures in het kader van AEO.

Wat verwachten we van jou?

· Je hebt het vermogen om op juiste wijze te anticiperen in een dynamische omgeving;

· Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent flexibel ingesteld;

· Je denkt mee met het team en zoekt graag naar de beste oplossingen;

· Je bent minimaal in het bezit van een MBO niveau 4 diploma met een logistieke achtergrond;

· Je hebt een goede kennis van goederen en benodigde douane documentatie;

· Je hebt minimaal één jaar werkervaring in een soortgelijke functie;

· Je bent commercieel ingesteld en weet kansen goed te benutten;

· Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal;

· Je bent een leuke collega!

Wat mag je van ons verwachten? Bij dit alles word je uiteraard beloond met een eerlijk salaris, wat past bij jouw kennis en ervaring. Je ontvangt 25 vakantiedagen, reiskosten en een pensioenregeling. De koffie staat altijd voor je klaar met een gezonde snack. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, je bent dus in het weekend lekker vrij! NBK biedt je een werkplek waar je jezelf kan zijn en waar je ideeën opgepakt worden. We houden jouw kennis en kunde graag up to date met trainingen en opleidingen. Wil je doorgroeien, dan kan dat zeker bij NBK, bij ons sta je aan het roer van je eigen carrière! Last but not least: bij NBK ga je aan de slag in een gezond en groeiend bedrijf waar een ‘familie gevoel’ overheerst met hele leuke collega’s!

Welk contract krijg je? Je krijgt een contract van 12 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Waar kom je te werken? NBK is opgericht in 1919 en is een jonge, vooral dynamische logistiek dienstverlener uit de Rotterdamse haven. NBK is gespecialiseerd in het vervoeren en opslaan van gevaarlijke stoffen en accijnsgoederen. Dit doen wij dan ook allemaal met eigen middelen!

Naast de logistieke dienstverlening bieden wij aanvullende diensten aan zoals het opstellen van douane- aangiften, Fiscale Vertegenwoordiging en geven wij trainingen op het gebied van gevaarlijke stoffen, douane, fiscaal en intellectueel eigendom. Ons hoofddoel is het ontzorgen van de logistieke vraag van onze klant. Samen met jou gaan wij deze uitdaging iedere dag aan!

Meer info over NBK vind je op: https://www.nbkbv.com/nl/over-ons/

Is de baan van Expediteur bij NBK iets voor jou of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken.

Wil je direct solliciteren, mail dan je C.V. en een korte motivatie waarom jij denkt dat deze baan geknipt is voor jou. Je zal zo spoedig mogelijk een reactie op je vraag of sollicitatie ontvangen!

* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd

Back to overview