Cookie preferences
SettingsI agree

Werken bij NBK Vacatures.

More information or a no-obligation consultation?

Our staff will gladly assist you.

+31 181 650 480

Werken bij NBK Vacatures

Vacature Container Chauffeur.

Vacature Container Chauffeur

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Standplaats: NBK B.V. Malledijk 3N 3208 LA Spijkenisse 

Dienstverband: Fulltime

NBK zoekt operationele versterking! Maak jij graag kilometers, ben je gemotiveerd en daarbij ook meedenkend? Als Container Chauffeur bij NBK ben je samen met de transportplanners verantwoordelijk voor het tijdig uithalen en inleveren van zeecontainers in de haven(s) en voor het tijdig laden en lossen bij zowel onze eigen warehouses als die van onze klanten.

Dit ga je doen:

Als Container chauffeur heb je een verantwoordelijke functie!

 • Je gaat in je eigen trekker (die wij beschikbaar stellen!) lege en volle zee containers inleveren en uithalen in de Rotterdamse en-/of Antwerpse havengebieden;
 • Je bent samen met de planning verantwoordelijk voor het tijdig laden en lossen van goederen in zeecontainers bij onze eigen warehouses en bij onze klanten door heel Nederland;
 • Je zorgt goed voor je lading en voor het transportmaterieel en daarbij regel en controleer je het papierwerk op de terminals;
 • Je gaat werken bij een hecht bedrijf waarbij persoonlijke aandacht, ontwikkeling en waardering hoog in het vaandel staan!
 • Bij dit alles wordt je uiteraard beloond met een eerlijk salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer, flexibiliteit in het bepalen van je eigen uren en daarbij worden je trainingen en opleidingen allemaal vergoed door NBK.
 • Je hebt kennis en ervaring in de Rotterdamse en Antwerpse havengebieden;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs CE;
 • Je beschikt over een flexibele instelling; je kunt je makkelijk aanpassen naar de onregelmatige werktijden die bij deze baan van toepassing kunnen zijn; 
 • Je hebt je code 95 op een rijtje en je beschikt over een geldige bestuurderskaart;
 • Het hebben van een ADR certificaat is een pré. Je bent wel bereid om je hier alsnog voor te certificeren!
 • Je bent representatief, sociaal en spreekt een woordje buiten de deur;
 • Je denkt mee met het team en zoekt graag naar de beste oplossingen.

Dit moet je hebben en kunnen:

 

Wie zijn wij: NBK is opgericht in 1919 logistiek dienstverlener uit de Rotterdamse haven. Met een jong, dynamisch en gezellig team zijn we uitgegroeid tot specialisten in het organiseren en uitvoeren van transport, opslag en aanvullende activiteiten omtrent gevaarlijke stoffen en accijnsgoederen. Dit doen wij dan ook allemaal met eigen middelen! Naast de logistieke dienstverlening bieden wij aanvullende diensten aan zoals het opstellen van douane- aangiften, fiscale vertegenwoordiging en geven wij trainingen en advies op het gebied van gevaarlijke stoffen, douane, fiscaal en intellectueel eigendom. Ons hoofddoel is het ontzorgen van de logistieke vraag van onze klant. Samen met jou gaan wij deze leuke uitdaging iedere dag opnieuw aan!

Kijk eens naar onze bedrijfsvideo of naar onze infographic.voor een kleine impressie!

Wordt jij onze nieuwe NBKollega?!

Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur je motivatie + CV op naar 'pz@nbkbv.comen er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen!

 

De koffie staat klaar!

Werken bij NBK Vacatures

Vacature Heftruck Talent.

Vacature: Heftruck talent

NBK zoekt een full-time logistiek talent die ons jonge en vooral dynamische team komt versterken. Als Heftruck Talent krijg je de volledige controle over je eigen heftruck en ben je met je team verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens en de opslag en uitslag van de goederenstromen in onze warehouses.

Wie wij zijn:

NBK is opgericht in 1919 en is een jonge, vooral dynamische logistiek dienstverlener uit de Rotterdamse haven. NBK is gespecialiseerd in het vervoeren en opslaan van gevaarlijke stoffen en accijnsgoederen. Dit doen wij dan ook allemaal met eigen middelen!

Naast de logistieke dienstverlening bieden wij aanvullende diensten aan zoals het opstellen van douane- aangiften, Fiscale Vertegenwoordiging en geven wij trainingen op het gebied van gevaarlijke stoffen, douane, fiscaal en intellectueel eigendom. Ons hoofddoel is het ontzorgen van de logistieke vraag van onze klant. Samen met jou gaan wij deze uitdaging iedere dag aan!

Ben je meer visueel ingesteld? Bekijk dan eens onze infographic!

Dit ga je doen:

 • Je gaat werken in een jong, gezellig en dynamisch team met volop opleidingsmogelijkheid!
 • Je bent de schakel tussen de vrachtwagenchauffeurs en onze expediteurs en daarbij (mede)verantwoordelijk voor de goederenstromen in en uit onze warehouses.
 • Je zorgt dat zeecontainers en trailers juist worden geladen en gelost, zowel met de heftruck als handmatig;
 • Je zorgt dat het inslaan, uitslaan, controleren, inpakken en verzamelen van goederen conform de opdrachten wordt uitgevoerd;
 • Je zorgt dat onze warehouses er spik en span uit zien:)
 • Werken in twee ploegen; de ene week van 07.30-16.30 uur en de andere week van 08.30 – 17.30 uur;

Dit moet je kunnen:

 • Je bent een aanpakker en je kunt goed werken in teamverband;
 • Je bent flexibel! We proberen zo min mogelijk over te werken, maar zo nu en dan kan het wel eens voorkomen dat we met zijn allen iets langer door moeten gaan;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed en bent scherp. Dit is van belang voor de waarborging van de veiligheid en kwaliteit in onze warehouses;
 • Je hebt ervaring met het besturen van een heftruck. Een (geldig)heftruckcertificaat is een pre;
 • Je wilt je graag ontwikkelen.

Dit bieden wij:

 • Een marktconform salaris;
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
 • Reiskosten vergoeding (>10km);
 • Een hele goede werksfeer met leuke collega’s en ruimte voor ideeën.

Heb je interesse?

Word jij onze nieuwe NBKollega?! Neem dan snel contact met ons op om een kop koffie te drinken. Dit kan via: pz@nbkbv.com

Werken bij NBK Vacatures

Vacature Expediteur.

Vacature Expediteur bij NBK in Spijkenisse (fulltime) 

Krijg jij energie van tevreden klanten en kan jij (complexe) zendingen van a tot z verzorgen? Ben je op zoek naar een leuke, dynamische en uitdagende functie waarin je de vrijheid krijgt om je eigen rol vorm te geven? Lees dan nu verder!

Wat ga je doen als Expediteur? Als Expediteur bij NBK bewaak je het gehele logistieke (import en export) proces en zorg je voor een correcte afhandeling van de zendingen en de daar bijhorende documentatie in opdracht van onze klanten. Je bent daarmee verantwoordelijk voor de operationele en administratieve afhandeling van import- en exportzendingen van zowel weg-, water- en lucht transport. Denk hierbij aan het zoeken naar de meest efficiënte oplossingen voor zendingen, het verzorgen van op- en overslag, het ompakken van goederen, het up-to-date houden en afhandelen van dossiers etc.

Tevens ben je als Expediteur verantwoordelijk voor het opmaken, controleren en versturen van de juiste transport- en douane documentatie en verzorg je samen met de assistent expediteurs onze (top!) services. Je bent proactief bezig met het onderhouden van contact met klanten en leveranciers met betrekking tot offertes en tarieven, lopende transportopdrachten en eventuele problemen en/of klachten. En je draagt zorg voor de juiste uitvoering van de standard operating procedures in het kader van AEO.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt het vermogen om op juiste wijze te anticiperen in een dynamische omgeving;
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent flexibel ingesteld;
 • Je denkt mee met het team en zoekt graag naar de beste oplossingen;
 • Je bent minimaal in het bezit van een MBO niveau 4 diploma met een logistieke achtergrond;
 • Je hebt een goede kennis van goederen en benodigde douane documentatie;
 • Je hebt minimaal één jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent commercieel ingesteld en weet kansen goed te benutten;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • Je bent een leuke collega!

Wat mag je van ons verwachten? Bij dit alles word je uiteraard beloond met een eerlijk salaris, wat past bij jouw kennis en ervaring. Je ontvangt 25 vakantiedagen, reiskosten en een pensioenregeling. De koffie staat altijd voor je klaar met een gezonde snack 😊. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, je bent dus in het weekend lekker vrij! NBK biedt je een werkplek waar je jezelf kan zijn en waar je ideeën opgepakt worden. We houden jouw kennis en kunde graag up to date met trainingen en opleidingen. Wil je doorgroeien, dan kan dat zeker bij NBK, bij ons sta je aan het roer van je eigen carrière! Last but not least: bij NBK ga je aan de slag in een gezond en groeiend bedrijf waar een ‘familie gevoel’ overheerst met hele leuke collega’s!

Welk contract krijg je? Je krijgt een contract van 12 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Waar kom je te werken? NBK is opgericht in 1919 en is een jonge, vooral dynamische logistiek dienstverlener uit de Rotterdamse haven. NBK is gespecialiseerd in het vervoeren en opslaan van gevaarlijke stoffen en accijnsgoederen. Dit doen wij dan ook allemaal met eigen middelen!

Naast de logistieke dienstverlening bieden wij aanvullende diensten aan zoals het opstellen van douane- aangiften, Fiscale Vertegenwoordiging en geven wij trainingen op het gebied van gevaarlijke stoffen, douane, fiscaal en intellectueel eigendom. Ons hoofddoel is het ontzorgen van de logistieke vraag van onze klant. Samen met jou gaan wij deze uitdaging iedere dag aan!

Meer info over NBK vind je op: https://www.nbkbv.com/nl/over-ons/

Is de baan van Expediteur bij NBK iets voor jou of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via e-mail: pz@nbkbv.com.

Wil je direct solliciteren, mail dan je C.V. en een korte motivatie waarom jij denkt dat deze baan geknipt is voor jou naar pz@nbkbv.com. Je zal zo spoedig mogelijk een reactie op je vraag of sollicitatie ontvangen!

* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd